Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

To Quiz της ημέρας:
Σε ποιά ΧΑΛΙΑ ταινία παίζει ο ηθοποιός που έπαιξε τον Eddard Stark, από σήμερα..;!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast αλλά και προβολές, γιά όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


21 Jump Street

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 109'

Ο Τζένκο και ο Σμιντ είναι δύο αδέρφια, τα οποία κάνουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, κάτι που φαίνεται από την προσήλωση που επιδεικνύουν την ώρα του μαθήματος και την προθυμία τους να συμμετέχουν στις διάφορες σχολικές εκδηλώσεις. Ή, τουλάχιστον, αυτή την εικόνα επιθυμούν να βγάλουν προς τα έξω, καθώς στην πραγματικότητα οι δυο τους αποτελούν μέλη μιας ειδικής ομάδας μυστικών αστυνομικών, οι οποίοι χάρη στο νεανικό τους στιλ και την εφηβική τους εμφάνιση, μπορούν να υποδυθούν με άνεση τους μαθητές γυμνασίου, περνώντας απαρατήρητοι. Γεγονός που τους επιτρέπει να καταπολεμούν εκ των έσω την καλπάζουσα σχολική εγκληματικότητα...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Φιλ Λορντ και Κρίς Μίλερ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζόνα Χιλ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ντέιβ Φράνκο, Αϊς Κιούμπ, Μπρι Λάρσον, Ρομπ Ριγκλ

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos




Άθικτοι
(Intouchables/Untouchables)

Κωμωδία 2011, Γαλλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 110'

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός δισεκατομμυριούχου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού.
Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρόλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δεν φαντάζει.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ερίκ Τολεντανό,
Ολιβιέ Νακάς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι, Αν Λε Νι, Οντρέ Φλερό, Κλοντίλντ Μολέ, Αλμπα Γκια Μπελούτζι, Σιρίλ Μεντί, Κριστιάν Αμερί, Γκρεγκουάρ Οστερμάν

Προβολές:
Ster Cinemas Μακεδονία
Ολύμπιον




Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου
(Mirror Mirror)

Φαντασίας, Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 106'

Τζούλια Ρόμπερτς επιτέλους σε ρόλο κακιάς και...μάλιστα όχι στο άνθος της ηλικίας της! Το κλασικό παραμύθι Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Τάρσεμ Σινγκ.

Μετά το χαμό του αγαπημένου Βασιλιά, η αδίστακτη γυναίκα του, παίρνει τον έλεγχο του βασιλείου και κρατά την όμορφη 18-χρονη Χιονάτη, κλεισμένη στο παλάτι. Αλλά όταν η πριγκίπισσα προσελκύει την προσοχή του γοητευτικού και πλούσιου πρίγκιπα που τους επισκέπτεται, η ζηλιάρα Βασίλισσα εξορίζει το κορίτσι σε ένα κοντινό δάσος. Εκεί αναλαμβάνουν να την προσέχουν μία παρέα φασαριόζικων αλλά καλόκαρδων νάνων. Δίπλα τους η Χιονάτη μετατρέπεται σε μια γενναία νεαρή γυναίκα αποφασισμένη να σώσει τη χώρα της από τη βασίλισσα. Με την υποστήριξη των νέων φίλων της, παλεύει να κερδίσει ξανά τη θέση της στο βασίλειο και την καρδιά του πρίγκιπα, σε αυτή τη μαγική και κωμική περιπέτεια που θα κλέψει τις καρδιές και τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ταρσέμ Σινγκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζούλια Ρόμπερτς, Λίλι Κόλινς, Άρμι Χάμερ, Σον Μπιν, Νέιθαν Λέιν
(ναι, καλά βλέπετε, ο Sean Bean, aka ο lord Eddard Stark του Game of Thrones, παίζει σε αυτή την ΤΡΑΓΙΚΗ ταινία...) 
*δε θα την έβλεπα ούτε επί πληρωμή την ταινία...

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos




Η Αίσθηση του Έρωτα
(Perfect Sense)

Αισθηματική, Δραματική 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 92'

Η Σούζαν είναι μία επιστήμονας, που αναζητά απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις. Τόσο σημαντικές, που έχει εγκαταλείψει άλλα σημαντικά πράγματα, όπως η αγάπη. Ώσπου γνωρίζει τον Μάικλ, έναν ταλαντούχο σεφ και όλα αλλάζουν ξαφνικά.
Ενώ η Σούζαν και ο Μάικλ αρχίζουν να βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, σε ολόκληρο τον πλανήτη ο κόσμος αισθάνεται επίσης περίεργα, κάτι επηρεάζει τις αισθήσεις. Μια ματιά στο τι σημαίνει να αγαπάς και να αγαπιέσαι σ’ αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντέιβιντ Μακένζι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Εύα Γκριν, Κόνι Νέλσον, Γιούαν Μπρέμερ

Προβολές:
Ολύμπιον



Πειρατές!
(The Pirates! Band of Misfits)

Animation 2012, Έγχρωμη, Διάρκεια: 88'

Ο Καπετάνιος Πειρατής, ένας ενθουσιώδης κουρσάρος, ο οποίος δε φημίζεται ακριβώς για τον τρόμο που προκαλεί στους απανταχού ναυτικούς, έχει έναν και μοναδικό στόχο στην «καριέρα» του: να αναδειχθεί... «Πειρατής της Χρονιάς»! Αποφασισμένος να πετύχει και αδιαφορώντας για τους ανομολόγητους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι αχανείς ωκεανοί, πείθει το πλήρωμά του, μια ετερόκλητη σύναξη από γκαντέμηδες θαλασσόλυκους του... γλυκού νερού, να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να κατατροπώσει τους αντιπάλους του, τον Μαύρο Μπέλαμι και την Λιζ Χατζάρα. Όμως, πολύ σύντομα οι τρεις πειρατές θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν απέναντι στον κοινό εχθρό: μια διαβολική βασίλισσα, ταγμένη στην εξάλειψη της πειρατείας!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Πίτερ Λορντ, Τζεφ Νιούιτ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Χιου Γκραντ, Σάλμα Χάγιεκ, Ιμέλντα Στάντον, Τζέρεμι Πίβεν, Μάρτιν Φρίμαν

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!